Membră AFAR

Simona Boancă

Avocat fondator al Cabinetului de Avocat
Simona Boancă

Avocat fondator al Cabinetului de Avocat Simona Boancă, cu sedii în București și în Timișoara, membru în Baroul București din 2007.

Expertiză în domeniul drept societar și comercial – societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, contracte speciale, recuperări creanțe, arbitraj comercial, drept administrativ, dreptul muncii, dreptul familiei, protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal, proprietăţi imobiliare, asociații și fundații, dreptul sportului.

Profesionalismul, orientarea către interesele clientului și empatia față de acesta, care se reflectă în crearea unei strategii distincte pentru fiecare client în parte, sunt punctele forte și însuși crezul avocatului Simona Boancă.

Misiune și viziune: A vedea dincolo de conflicte.

https://www.facebook.com/avocatsimonaboanca/

Din 2018 asociat fondator la InnovaHub – club de tehnologie și șah pentru copiii între 7-18 ani ce are misiunea de a aprinde pasiunea pentru programare și test software în copii (cursuri de Scratch, Html, Python, C++, testare, Arduino) și pentru sportul minții care dezvoltă strategia și clădește caractere. Cursurile își propun să le demonstreze copiilor că tehnologia înseamnă mai mult decât joaca pe tabletă sau calculator, având chiar ei oportunitatea de a deveni creatori de jocuri și animații plecând de la principii simple,

https://www.facebook.com/InnovaHub.ro/

”Mamă și femeie de afaceri, cred în lucrurile făcute cu pasiune, iubesc natura, sportul de orice fel, sunt o mare iubitoare de munte, de oameni în general, iubesc literatura și arta, călătoriile și viața așa cum e.
Iubesc România și tradițiile acestei țări!”

Principii călăuzitoare:
„Ține-ți fața mereu îndreptată spre soare – și umbrele vor cădea în spatele tău.” – Walt Whitman