Membră AFAR

Rodica Suba

SUBA RODICA MARIANA

                    PAST PRESIDENT 2013-2017

 

          Membră fondatoare a A.F.A.R., înființată legal în urmă cu 26 de ani, împreună cu alte 20 de prietene, membre fondatoare animate de aceeași dorință de a sprijini inițiativa privată a femeilor, de a consilia și promova femeile în afaceri.

          Astăzi din acest grup mai sunt active doar 3 – MARIA GRAPINI, VIRGINIA FAUR și RODICA MARIANA SUBA.

          Absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul U.V. Timișoara, secția FINANȚE-CONTABILITATE, de profesie economist, având calitatea de expert contabil.

          Activitatea profesională – evident s-a desfășurat în domeniul ECONOMIC – de la absolvirea studiilor până în prezent la ICSMTI TIMIȘOARA, înființată (în 1963), transformată după 1989 – în Societate comercială pe acțiuni „TEXTINC” (în 1991) pe care o conduc din 1995, având succesiv funcția de MANAGER, DIRECTOR GENERAL și ADMINISTRATOR.

          Ulterior SOC. COM. „TEXTINC” S.A., a fost privatizată cu capital integral românesc cu același obiect de activitate – comerț en detail cu produse textile – încălțăminte (confecții și tricotaje, lenjerie, marochinărie) – prin rețeaua proprie de magazine, în municipiul TIMIȘOARA.

          În prezent o parte dintre ele sunt închiriate dar activitatea se desfășoară și în magazin administrat direct situat în Timișoara – B-dul Carol I, nr. 32.

 

          SOC.COM. „TEXTINC” S.A.

SEDIUL SOCIAL: TIMIȘOARA – PIAȚA UNIRII, NR. 6

TELEFOANE: MOBIL –     0726 214 303

                        FIX / FAX – 0256 432 225

CUI – RO1820386

ADMINISTRATOR ȘI ACȚIONAR MAJORITAR

SUBA RODICA MARIANA