Membră AFAR

Mihaela Galanton

Avocat – partener fondator Societatea ARON, GALANTON & ASOCIAȚII

 

 

Dr. Galanton Mihaela este un avocat cu vastă experiență juridică și academică, desfășurându-și activitatea în cadrul societății ARON, GALANTON & ASOCIAȚII al cărei partener fondator este din anul 2002.

 

 

ARON, GALANTON & ASOCIAȚII asigură un nivel de expertiză, care se ridică la cele mai înalte standarde. Societatea a oferit pe durata celor 21 de ani de existență servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică pentru societăți internaționale, precum și pentru companii autohtone, atât publice, cât și private. Principiile care stau la baza societății ARON, GALANTON & ASOCIAȚII sunt calitatea serviciilor oferite, respectul pentru valorile morale de loialitate și integritate în exercitarea profesiei de avocat, precum și alinierea la obiectivele clienților.

Serviciile juridice acoperă întregul spectru al activității de afaceri și al disputelor litigioase. Societatea este recunoscută ca fiind un lider pe piața de vest a avocaturii în domeniile dreptului comercial, civil, contencios administrativ și fiscal, litigii și arbitraj, contracte de achiziții publice și contracte finanțate din fonduri europene, drept concurențial și drept european. Alte domenii de expertiză includ dreptul muncii, asistența cu privire la proprietățile imobiliare și procedura insolvenţei.

La baza reputației echipei de litigii stă angajamentul permanent pentru excelență. Identificarea și implementarea unor strategii specifice pentru fiecare client în parte au condus la un bilanț substanțial al cauzelor câștigate în procedurile litigioase, arbitraj, precum și în orice alte proceduri alternative de soluționare a litigiilor.

 

 

Motto – Loialitate, Devotament, Profesionalism