Membră AFAR

Magda Botos

MAGDA DESIGN

 MAGDA BOTOȘ, inginer mecanic de profesie, sub brandul MAGDA DESIGN, produce mobilă în serie și la comandă de peste 20 de ani, conducând grupul de fabrici S.C. TELETIM S.R.L. și S.C. MAGDA DESIGN S.R.L.

Fabrica MAGDA DESIGN realizează mobilier metalic, pal melaminat / MDF și mobilier tapițat, în cantitățile dorite, de la unicitatea comenzilor individuale, particularizate, mergând până la comenzile de serie mare, toate acestea datorându-se utilării și dotărilor de excepție, cu CNC, dar în egală măsură și personalului calificat foarte competent.

Produsele fabricate sunt concepute, proiectate și produse în regim propriu. Destinația mobilierului realizat este foarte vastă, gama de produse realizate în fabrică reprezentând paturi metalice single, etajate și matrimoniale, noptiere, somiere metalice cu lamele de fag, mobilier școlar, mobilier gradiniță, mese office cu structură metalică, mobilier office din pal / MDF, scaune de amfiteatru pentru instituții și facultăți, mobilier pentru spitale și cabinete medicale, mobilier HORECA, mobilier bucătărie la comandă, mobilier cameră de copii etc.

 

Întreaga gamă de paturi metalice, somiere metalice și scaune fixe este omologată prin încercări mecanice la gradul V în sistem Renart, iar mobilierul medical este autorizat de către MINISTERUL SĂNĂTĂȚII.

 

Activitatea de producție de mobilier se combină cu cea de import mobilier din China. S-a creat o bază de furnizori de încredere, o parte din mobilierul realizat în China, în cantități mari și foarte mari este proiectat de către Magda Botoș și executat de către partenerul chinez la comandă.

Mobilierul din import este foarte variat, acoperind toată gama de mobilier office, mobilier spații publice, mobilier școlar și mobilier HORECA.

 

 

Dipl. Ing. Magda Botoș

Grupul de fabrici SC TELETIM SRL – SC MAGDA DESIGN SRL

 

Str. Johann Heinrich Pestalozzi nr. 22, ob 2B, 300115, Timisoara

Tel. /fax. 0256295710

e-mail: magda@magdadesign.ro, www.magdadesign.ro

youtube: TELETIM, facebook: Magda Design Timisoara, instagram: magdadesign.ro