Membră AFAR

Gabriela Pascal

Vila Franceză este situată pe malul nordic al lacului Colibița, la doar câțiva pași de apă. Locația noastră vă oferă o perspectivă unică asupra lacului și asupra crestelor munților din împrejurimi. În apropiere se află mai multe restaurante și păstrăvării. Confort, liniște și discreție sunt ceea ce vă oferim pentru o vacanță, pentru o lună de miere sau doar pentru un weekend, în orice anotimp.

Colibița este un sat al comunei Bistrița Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, Transilvania, România. Localitatea este așezată pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani. Satul Colibița este asociat cu lacul de acumulare cu același nume în jurul căruia s-a dezvoltat o frumoasă zonă de agrement. Lacul este situat la altitudinea de 820 m, are o suprafață de 270 hectare și o lungime de peste 13 kilometri.

Pentru iubitorii muntelui există attracții în orice anotimp: excursii, drumeții (Tăul Zânelor, Izvorul de app minerală Borcut, trasee montane – traseu marcat de 3,5 ore până în Vf. Bistricioru, Castel Dracula lângă Pasul Tihuța – 1100 m altitudine), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit (păstrăv, clean, caras) sau, pe timp de iarnă, plimbări cu sania.

Climatul este foarte plăcut, lipsit de curenți puternici, cu ploi rare în timpul verii și cu aer puternic ozonat, comparat adesea cu aerul din Alpii elvețieni. Aerul este benefic pentru cei cu probleme respiratorii dar are și efect antistress și antidepresiv.

Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați site-ul nostru: vilafranceza.ro