Membră AFAR

Florina Costinas

Antreprenor WELLBEING

Cu o carieră de peste 20 de ani în marketing și branding în diverse domenii precum FMCG, IT, farmaceutic, fashion, retail, și multe altele, Florina a influențat semnificativ evoluția multor branduri de succes, incluzând Laura Baldini, Gradena, storebrands Profi. Expertiza ei vastă a fost esențială în dezvoltarea și implementarea strategiilor de piață care au remodelat peisajul de business.

Recent, și-a direcționat această expertiză și pasiune către domeniul WELLBEING, unde a creat REBORN float&spa, un concept UNIC de URBAN RETREAT. În noul său rol, Florina a combinat tehnici clasice de spa, cum ar fi masajul, sauna cu infraroșu și hidromasajul, cu o terapie WELLBEING revoluționară și inovativă: FLOATING-ul. Acest proiect răspunde nevoilor contemporane de deconectare și reîncărcare într-un context de presiune crescută și hiperstimulare senzorială. Studiile neurologice arată că o oră de plutire este echivalentă cu 4-5 ore de somn profund, oferind o soluție eficientă pentru managementul stresului și îmbunătățirea sănătății mintale.

Florina își invită clienții să descopere beneficiile acestei proceduri unice și să experimenteze transformarea personală. Prin REBORN, promite nu doar relaxare, ci o renaștere completă a corpului și minții.

Florina Costina