Membră AFAR

Chilibon Claudia Loredana

 

S.C. VITO’S SERV PRESTIGE S.R.L. Reprezint firma Vito’s Serv Prestige SRL împreună cu soțul meu. În cadrul firmei mă ocup de managementul administrativ al societății. Am rolul de a asigura organizarea și funcționarea firmei cu eficiență maximă. Elaborez strategii de dezvoltare, identific oportunități, coordonez activități diverse pentru bunul mers al societății. Mă implic activ în reprezentarea firmei în relațiile protocolare cu furnizorii, clienții și alte organisme cu impact real sau potențial asupra rezultatelor firmei. Privind din altă perspectivă soțul meu asigură partea tehnică în organizarea și realizarea lucrărilor în șantiere. Ne mândrim cu realizarea de lucrări monumente istorice și nu numai din Timișoara ce poartă marca S.C. Vito’s Serv Prestige SRL.

 

În ceea ce mă privește, îmi place să cred că serviciile pe care le ofer acoperă nevoile oamenilor într-o manieră utilă și satisfăcătoare. Mă caracterizează empatia, profesionalismul, ghidarea atât după un simț practic, cât și după emoții, perseverența și atenția la detalii. Maturitatea întreprinderii pe care o reprezint vine după îndelungi eforturi și muncă asiduă.

Fiecare acțiune a noastră survine în urma feedback-ului primit de la persoanele care beneficiază de serviciile noastre. Așadar, tindem spre bunăstarea clienților și calitatea ofertei noastre.

 

 

Motto

„Nu face lucrurile bine. Fă-le perfect. Fii îndrăzneț, fii primul, fii diferit, fii corect”.

(Dale Carnegie)