ECHIPA   AFAR   JUDEȚUL TIMIȘ

Asociaţia Femeilor Antreprenor din România este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi fără scop patrimonial, creată de femei antreprenor și manager. Ne-am unit pentru a sprijini activitatea antreprenorială şi managerială a femeilor, pentru a le dezvolta capacităţile de acţiune şi conducere, a le încuraja să iniţieze proiecte private și a le consilia în schimbarea statutului socio-profesional.

Suntem o comunitate solidă și experimentată, cu membri care pun în comun contribuţia lor materială, cunoştinţele şi activitatea în vederea realizării obiectivelor noastre comune. În cadrul Asociaţiei, ne concentrăm pe atingerea obiectivelor și beneficiul tuturor membrilor, și facem acest lucru prin cooperare, echitate și profesionalism.

Calitatea oamenilor și profesionalismul echipei noastre, influența pozitivă a proiectelor noastre și colaborarea energică și puternică cu partenerii noștri sunt factorii cheie ai succesului și importanței noastre. În plus, promovăm femeile în administrație și instituții publice, contribuind la creșterea vizibilității și a impactului pozitiv al femeilor în societate.

MG-Blue-500x500

Maria Grapini

Președinte fondator AFAR