Nume firma

Laboratoarele Favisan

Adresa firmei
Download CV
Website URL
Email
Descrierea firmei

Favisan. File de calendar

Laboratoarele Favisan constituie un stabiliment de sănătate din anul 1992, ce oferă o alternativă eficientă – netoxică, neviolentă – la medicina alopată.

Suntem afiliaţi la Federaţia Internaţională de Farmaceutică, participăm la conferinţe, congrese, expoziţii în ţară şi internaţionale în domeniul sănătăţii, întreţinem relaţii de colaborare cu laboratoare şi unităţi similare din ţară şi din străinătate.
Suntem o echipă de specialişti în domeniul plantelor medicinale: farmacişti, chimişti, medici, ingineri, biologi care avem ca primă deviză: CALITATEA în tot cea ce facem.
Producţia noastră industrială de produse naturale pentru sănătate este formată din cinci secţii de producţie:
– ceaiuri medicinale

  1. suplimente nutriţionale
  2. tincturi
  3. siropuri din plante medicinale
  4. cosmetice naturale de vis pe bază de plante

Anual peste 6 000 de persoane beneficiază de tratamente naturale FAVISAN, statistica noastră evidenţiază că 80% din cei care urmează aceasta cale naturală şi respectă întocmai legile ei îşi redobândesc sănătatea. Mai bine de jumătate dintre ei sunt atinşi de boli în care medicina alopată şi-a dovedit neputinţa.
Tratamentele naturale din plante concepute de Dr. Virginia Faur în baza unei vaste activităţi de cercetare, nu vizează doar efectul bolii ci, în principal cauza, nu se adresează doar unui organ, ci corpului în ansamblu, nu are în atenţie doar corpul fizic, ci şi corpul mental şi corpul spiritual.

Mai mult decât un nume

Favisan – este o instituţie ce inspiră încredere. Din multitudinea de produse naturale ( peste 550) şi tratamente naturale pe bază de plante medicinale ( peste 100 ) fiecare găseşte ce i se potriveşte.

Produsele naturale pentru sănătate se pot folosi ca atare, sau sub forma unor programe de sănătate ( peste 100 de scheme de tratament) pentru suferinţe ce ţin de stilul greşit de viaţă.
Terapiile complementare antitumorale se bazează pe riguroase scheme de tratament, care elimină şi simptomul ( tumoara), dar fac şi ordine în organism, îl aduce în parametrii sănătăţii.
Procesul de producţie se desfăşoară într-un spaţiu cu atmosferă controlată( număr de particule din aer, temperatură, umiditate).
Toate materiile prime şi toate produsele noastre sunt supuse la verificări prin tehnici avansate de analiză:

  1. cromatografie pe strat subţire
  2. spectrofotometrie UV- VIS
  3. spectrometrie de absorbţie atomică

În ce priveşte asigurarea calităţii, am obţinut în anul 2005 certificatele GMP şi ISO 9001/2001 (managementul calităţii), însemnând un garant că unitatea producătoatre “ LABORATOARELE FAVISAN „- respectă normele internaţionale de bună practică în industria medicamentului pentru forme solide dozate – unidoză şi multidoză ( ceaiuri medicinale simple şi compuse) cu recunoaştere internaţională în UE, SUA şi CANADA.